Biluppgifter

Kontakta Biluppgifter

Informationen vi publicerar har sitt ursprung i Vägtrafikregistret. Vägtrafikregistret bygger på data insamlad ofta manuellt genom tredje part och kan därför innehålla felaktigheter. Om du ser något som inte verkar vara korrekt vill vi gärna att du hör av dig till oss och berättar vad som kan vara fel.

Vår ambition är alltid att hålla högsta kvalitet på de uppgifter vi publicerar.

Viss data förädlar och hanterar vi själva och i dessa fall kan vi rätta felaktigheter oftast väldigt snabbt. Om vi inte själva kan rätta datan får du alltid information om ifall datan måste rättas genom kontakt med Transportstyrelsen.

Uttag från Vägtrafikregistret Som företagare och i marknadsföringssyfte kan vi även hjälpa dig med selekteringar och uttag från vår databas genom matchning mot folkbokföringsregister samt företagsregister.

Kontakta oss för mer information.

Jump Forward AB
556965-0798
Berta Jönssons väg 2
302 41 Halmstad

info@biluppgifter.se


Vanliga frågor och svar

Är det gratis att söka fordonsinformation på Biluppgifter.se?
Ja, vår tjänst är skapad med användarna i fokus, vi satsar mycket på att vara enkla att använda, ge snabba svar samt alltid erbjuda våra tjänster fritt för våra användare. Om du finner vår tjänst användbar vill vi gärna att du berättar för din omgivning om oss och på så sätt kan vi fortsätta att utvecklas och bli bättre och bättre i framtiden.
Kan man se hur många fordon av en viss typ som finns i Vägtrafikregistret?
I dagsläget är inte detta möjligt men vi jobbar på en lösning för att man skall kunna göra avancerade sökningar på bl a märke, modell, årsmodell, färg etc.
Finns Biluppgifter.se som en app till min telefon?
Vi finns både till iOS och till Android. Genom menyn på sidan finns länkar för att direkt ladda ner våra appar till just din enhet.
Kan man genom er få fram ägare på fordon?
Ja och nej. Som medlem på biluppgifter få du tillgång till verifierade privatägare och samtlig ägarinformation när ägaren är ett företag. För alla andra så visar vi idag ålder, kön samt ort personen är folkbokförd på.
Hur fungerar er historik på fordonen?
Vi samlar in och sparar data om alla fordon för att presentera i vår historik, samtidigt jobbar vi hårt med att prata med samarbetspartners som kan hjälpa oss skapa Sveriges mest kompletta historik.
Det står att mitt fordon har kredit, det stämmer inte då vi löst krediten.
Tack vare att våra användare rapporterar felaktigheter till oss har vi kunnat lokalisera ett systemfel hos Transportstyrelsen. Detta systemfel gör att vi och andra som hanterar data på fil från Transportstyrelsen blir drabbade av detta fel. Transportstyrelsen jobbar på och har lovat en snar lösning och då kommer detta rättas till per automatik även hos Biluppgifter.se.
Kan man lita på att er värdering stämmer?
Vi hämtar denna data från, vad vi anser vara, de främsta experterna på att sätta ett värde på ett fordon. Det kan finnas tillfällen då det inte är perfekt men vi vill ge våra användare den bästa möjliga förutsättningen för en värdering av fordonet. För att värdera ett fordon samlas data in från över 320.000 inköps- och försäljningshändelser (inköpspriser, begärda priser, försäljningspriser, försäljningstidpunkter) hänsyn tas till var i landet bilarna har sålts. Prisrekommendationerna baseras både på noggrann statistisk modulering, marknadsobservationer och egna analyser från ett team av experter som kontinuerligt följer vad som sker på vår lokala marknad. Vi levererar värden som tar hänsyn till körsträcka, regionala skillnader och olika utrustningar på bilen.