Sök fordon, värdering, ägare, besiktning och historik i bilregistret

Totalt 12 737 058 sökbara fordon på registreringsnummer

Sök fordonsuppgifter i bilregistret på din bil eller fråga på annat fordon. Vem äger bilen? - Vi har svaret!

Om Biluppgifter

Biluppgifter är Sveriges största oberoende fordonsupplysning, vi publicerar fordonsuppgifter som har sitt ursprung i vägtrafikregistret samt flera andra leverantörer. Grundinformationen hämtas och uppdateras regelbundet, oftas sker det varje vecka under tisdag natt. Vi tar gärna emot synpunkter samt förslag på förbättringar vi kan göra för att erbjuda den bästa tänkbara söktjänsten för dig som användare.

Felaktigheter hos Biluppgifter.se kan ha sitt ursprung i vägtrafikregistret, någon annan leverantör eller kan det bero på hur vi förädlar datan, vi vill alltid att ni rapporterar om felaktigheter direkt till oss på [email protected]

Biluppgifter.se skall vara enkel att använda och skall givetvis innehålla korrekt information, om du vill få ut ännu mer av tjänsten är det enkelt att bli medlem

Vi gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt hitta detaljerad information om Sveriges alla fordon, ägare och förare. Vi ger dig möjligheten att se om ett fordon är importerat, den senaste mätarställning vid godkänd besiktning, om fordonet är leasat eller köpt på kredit, och mycket mycket mer. Vi gör också en uppskattad värdering av alla nyare personbilar.

Här hittar du våra medlemsvillkor och integritetspolicyn

Kakor

Biluppgifter använder sig av sk. Kakor (Cookies) för att tillhandahålla viss funktionallitet, genom att använda tjänsten godkänner du därmed också våra kakor.
Mer info om hur kakor används på biluppgifter hittar du här.

Utgivaransvar

BILUPPGIFTER ÄR EN GRUNDLAGSSKYDDAD DATABAS

Informationen som finns tillgänglig på webbplatsen biluppgifter.se består av en databas. Databasen skyddas av yttrandefrihetsgrundlagen (1991:1469) (YGL) vilket betyder att databasen har ett grundlagsskydd.

Grundlagsskyddet innebär att

  • endast en person, utgivaren, är ansvarig enligt lag för innehållet
  • ingen myndighet eller annan får förhandsgranska före publicering meddelare har rätt att vara anonym
  • myndighet eller annan inte får efterforska meddelares namn
  • personuppgiftslagen (PuL) inte gäller om tillämpningen av PuL skulle strida mot YGL.

En effekt av grundlagsskyddets tillämplighet är att Personuppgiftslagen (1998:204) inte gäller.

Ansvarig utgivare för biluppgifter.se är Christian Nilsson, utsedd av Jump Forward AB. Databasens namn: Biluppgifter, biluppgifter.se.